Pagina's

maandag 12 juli 2010

Het potje vul je gewoon na met Vaseline!

De verpakking van dit geweldige product op zich is al een plaatje om naar te kijken! Dit schattige lippenbalsempje kocht ik in Berlijn voor mijn moeder en ze is er verzot op! Het delicate karakter van Damasrozen zorgt ervoor dat de lippen voller worden en mooi gaan glanzen. Zijn rijkdom dankt deze lippenbalsem  aan de kostbare essentiële oliën van deze zeldzame rozensoort. De onmisbare verzorging voor beschadigde lippen dus!

De verzorging van de Dior Crème de Rose is niet alleen hemels, ook ruikt hij heerlijk naar - je raadt het al - roosjes. Dat is trouwens niet het enige voordeel; dit heerlijke goedje bevat ook nog eens SPF 10! Zo zijn je lippen dus altijd goed beschermt en dat in combinatie met de galamboter maakt de crème ook nog eens anti-ageing. 

Het enige nadeel is de prijs, €23,50, maar ja, daarvoor haal je wel een geweldig product in huis! Het potje kun je daarna altijd nog met een ander product na vullen. Daarom alleen al is het een must-have!

1 opmerking:

  1. Ik heb deze lippenbalsem van Gianna gekregen. Het doosje is al geweldig en als je het openmaakt komt de rozengeur je tegemoet. Dank je Gianna, dit is een geweldig cadeau. Mamma.

    BeantwoordenVerwijderen