Pagina's

maandag 5 juli 2010

KOH Rainy day

Hoewel het zonnetje hier nu weer schijnt, was het vandaag een lekkere, regenachtige dag. Zoals we gewend zijn in Nederland. Voor mij een prima gelegenheid om mijn KOH Rainy day uit de kast te halen! Deze glanzende, lichtgrijze kleur is zeker een aanrader!

KOH is onder andere verkrijgbaar bij Douglas, tegen een redelijke prijs: de nagellakjes kosten 14,95 per stuk. Naast nagellakjes heeft het Japanse merk ook allerlei leuke andere must-haves, zoals de KOH MATT. Deze top coat geeft elke nagellak een unieke, matte finish. Het leuke van de KOH

Foundation in je haar?

Al enige tijd ben ik verslaafd aan het haarmerk Sebastian. Om precies te zijn gebruik ik de Laminates serie vanaf februari en tot nu toe ben ik alleen maar tevreden! Mijn haar is er écht gezonder uit gaan zien!

Vanmiddag zat ik te surfen op de website van Sebastian en toen stuitte ik op het volgende: foundation voor je haar! Foundation voor in je haar? Ja! Echt! Deze stijlvolle producten liggen al een tijdje in de winkel, maar er zijn weer wat producten bij gekomen. Naast de light, hydre en penetraitt is er nu ook de volupt shampoo en conditioner. De volupt shampoo en conditioner voor extra volume, zijn verrijkt met kussendeeltjes. De kussentjes creeëren een 3D-netwerk in het haar die twee essentiële dingen combineren: volume en zachtheid.

Welkom!

Eindelijk is hij er: mijn blog! And I'm so proud of it. Ben écht van plan om véél te gaan bloggen. Wel zo gezellig, toch? Moet het allemaal nog een beetje uitvinden, en eigenlijk heb ik daar de tijd helemaal niet voor, maar het komt goed! Zo heb ik nog een M.A.C. haul voor jullie in petto, een how-to voor de Lashwand van MODELco en nog veel meer... Stay tuned!