Pagina's

vrijdag 9 juli 2010

3, 2, 1....

Iedereen weet hoe belangrijk het is om goede reinigingsproducten te gebruiken. Vandaag stel ik jullie voor aan mijn drie beste vrienden: de Lancôme Galateis Douceur, een milde, zachte cleansing fluid voor gezicht en ogen, de Tonique Douceur, een tonic zonder alcohol die de huid ook nog eens hydrateert en de Bi-Facil, een oogmake-up remover speciaal voor gevoelige ogen.

Laten we beginnen waar mijn routine mee begint: de Bi-Facil. Deze oogmake-up remover voor gevoelige ogen verwijdert oogmake-up in een oogwenk en in alle zachtheid. Door de combinatie van de fase olie en fase water, verwijder je perfect alle soorten make-up, zelfs waterproof. Voor 125 ml betaal

Jammer van de dop!

De Estée Lauder Double Wear foundation is zeker één van mijn nieuwe favorieten! De lichte formule is makkelijk op te brengen en geeft een goede dekking. Een goede dekking hoeft niet altijd een cake te zijn; dat bewijst deze foundation maar weer eens!

Om wat inspiratie op te doen voor dit artikel heb ik even zitten googlen en youtuben. Eigenlijk kwam ik alleen maar positieve reviews tegen en ik kan alles wat iedereen zegt alleen maar beamen.

De foundation blijft de hele dag zitten, ik heb hem 's ochtends opgebracht en 's avonds had ik nog steeds een hele goeie dekking! Je zult ervan versteld staan; de foundation blijft écht 15 uur zitten. Je zou hem bij wijze van zelfs wanneer je naar het strand gaat op kunnen doen, hij heeft namelijk een SPF 10 en blijft zelfs als je gaat zwemmen (!) zitten. De foundation geeft een matte finish, met toch een lichte glans, waardoor je er niet uit ziet als een