Pagina's

dinsdag 13 juli 2010

Dit blijft tussen ons!

Voor iedereen die verlangt naar langere, gekrulde wimpers is de MODELco Lashwand een uitkomst! Binnen no-time is deze elektrische wimperkruller opgewarmd en zijn je wimpers prachtig gekruld. Zelfs de kortste wimpers tover je in enkele seconden om tot sexy wimpers. Deze wimperkruller is zeker een must-have voor elke beauty addict!

Bij het consumentenprogramma Kassa kwam de Lashwand als beste uit de test. Daarom besloot ik hem aan te schaffen en daar heb ik tot nu toe nog geen spijt van gehad... Lees snel verder waarom.

Nadat je je mascara - bijvoorbeeld de Fatlash van MODELco - op hebt gebracht, zet je de Lashwand aan en wacht je enkele seconden. Ik vind het altijd fijn om op de achterkant van mijn hand te voelen of hij warm genoeg is. Het duurt ongeveer 10 tot 20 seconden voordat de Lashwand goed is opgewarmd. Je kijkt goed naar beneden, zoals je dat bij het aanbrengen van mascara zou doen, en zet de kruller een paar seconden tegen de wimperaanzet. Daarna haal je het borsteltje naar boven, ook nu doe je net alsof je mascara gebruikt. Op de foto hieronder kun je zien dat de Lashwand tandjes heeft, die de wimpers goed verdelen, zodat ze niet aan elkaar blijven plakken. Bij de Lashwand krijg je een superhandig borsteltje, mocht hij vies worden, dan kun je hem daarmee goed schoonmaken.

Omdat de Lashwand werkt op een AAA batterij, kun je hem altijd en overal mee naar toe nemen: super handig! En mocht je nog tot de geluksvogels behoren... dan krijg je bij de Lashwand de Fatlash mascara cadeau!

Voor 26 euro haal je de Lashwand in huis. Mocht je van plan zijn er een te kopen, houd dan wel in de gaten dat de batterijen er nog niet bij zitten!

MODELco wordt o.a. verkocht bij ICI Paris XL en via hun website: http://www.modelcostore.com/ op de site vind je trouwens ook supertips om zelf stijlvolle en perfecte looks te creëren!

Internationaal zijn topmodellen en celebrities fan van ModelCo, dit is een lijstje van people “who use and love”: Elle MacPherson, Kylie Minoque, Kate Winslet, Naomi Watts, Lily Cole, Kate Moss, Uma Thurman, Lindsay Lohan, Mischa Barton, Liberty Ross, Jade Jagger, Heidi Klum, Cameron Diaz, Eva Her¬zigova, Sophie Dahl, Mary-Kate & AshleyOlsen, Amber Valetta, Helena Christensen, Keira Knightly, Sienna Miller, Hillary Duff en Drew Barrymore!

2 opmerkingen:

  1. Het is werkelijk waar. Superding! Ik leen hem soms van mijn dochter. Complimenten voor de prachtige site met heldere artikelen en geweldige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Maar ik ga niet zoveel geld betalen hiervoor :D Heb van mezelf aan best lange wimpers, dus met een gewone standaard wimperkruller zit ik goed. Maar bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen