Pagina's

donderdag 8 juli 2010

Het is al bijna zaterdag...

Het gat in mijn hand begint bij de gedachte aan de In The Groove collectie van M.A.C. die zaterdag uit komt, alweer aardig te kriebelen! In deze gelimiteerde collectie zitten o.a. een aantal cremesheen lipsticks en lipglasses, mineralized eyeshadow trio's, mineralized skinfinishes en mineralized blush duo's en powerpoint eyepencils! Helaas wonen we niet in de U.S.A. anders hadden we vandaag al van de nieuwe collectie kunnen genieten!

Elk jaar brengt M.A.C. in een

Zoeken naar de juiste zonnebrand is als zoeken naar een speld in een hooiberg

Wat een hitte, wat een hitte! Een mooie dag dus om een aantal zonnebrandjes voor jullie uit te testen! Ik heb alles geprobeerd, van crèmes uit een fles, tot crèmes uit een spuitflacon en zonneolies.

Het meest enthousiast was ik gek genoeg over het goedkoopste product, de Hema sun invisible. Jammer genoeg kreeg ik hiervan wel een allergische reactie. Daarom heb ik ook een antiallergeen product getest, de Piz Buin allergy lotion. Mijn all-time favorite is toch wel de Lancôme Sôleil DNA guard, omdat ik daarvan gek genoeg geen allergische reactie krijg. De Delial van Garnier heb ik