Pagina's

dinsdag 6 juli 2010

Een serum is nog maar het begin...

Een goedverzorgde huid is de basis van een mooie, egale make-up. Estée Lauder heeft een Beautiful Skincare System, waarmee iedereen, ongeacht wat voor huidtype je hebt en hoe oud je bent, op maat gemaakte producten kan vinden. De eerste stap is altijd een goed serum. Een serum klinkt als iets voor de oude huid, maar niets is minder waar! Zoals Lauder zelf ooit zei: 'Een serum is als een levensverzekering voor de huid.'

Tevens was Estée Lauder het eerste merk dat een serum op de markt bracht. Dit serum, advanced nightrepair, bestaat nog steeds. Advanced night repair hersteld schade uit het verleden en beschermt de toekomst van de huid, en is geïnspireerd op DNA-onderzoek.
De serums van Estée hebben verschillende eigenschappen, zo zorgt de Perfectionist voor vermindering van lijnen en rimpels (maarliefst 61%) en worden grove poriën aangepakt door Idealist. Nu ben ik trouw gebruiker van de Perfectionist - rimpels? jij? - ja, ik gebruik al een rimpelserum! Daar kun je namelijk niet vroeg genoeg mee beginnen. Ook gebruik ik dagelijks de Idealist. Waarom? Mijn poriën mogen wel niet groot en zichtbaar zijn, maar met dit warme weer geeft het wel een matte ondertoon en word je gezicht heerlijk zacht. Je make-up blijft er beter van zitten en ziet er egaler uit.

Niet alleen het serum is ideaal voor een zachte huid, nee, ook een moisturizer mag niet ontbreken. Hiervan zijn er vijf in de aanbieding: Hydrationist, DayWear Plus, Revelation, Time Zone en Resilience Lift Extreme. Ook is er een nachtcreme: de Time Zone Night. En mocht ik nou net twee van deze toppers: de Hydrationist en Time Zone in huis hebben!

De Hydrationist is een geweldige moisturizing creme om vroegtijdige veroudering van de huid tegen te gaan. Hij geeft de huid direct een verfrissende vochtboost, die je de hele dag voelt. Ik moet zeggen dat de Hydrationist echt een aanrader is! Hij ruikt lekker, je huid wordt er zacht van en er wordt ook nog eens voldoende vocht ingebracht om de huid er jaar in, jaar uit, gezond en jong uit te laten zien. Het enige nadeel is dat de Hydrationist geen SPF bevat - de serums trouwens ook niet - dus een foundation met SPF is zeker een aanrader! (Maar let op: dat is niet altijd genoeg bescherming!)

De Time Zone, een creme die ervoor zorgt dat je huid zichtbaar egaler en stralender wordt, heeft wel een SPF 15. Dankzij de exclusieve Sirtuin EX1 Technologie en het TriHyaluronic Complex is het nu mogelijk om de tijd terug te draaien en er 10 jaar jonger uit te zien, omdat hij het aanzien van rimpels aanzienlijk verminderd.

Producten in dit artikel:
Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher 50ml/1.7oz
Perfectionist [CP+] Wrinkle Lifting Serum 50 ml/1.7oz
Hydrationist Maximum Moisturize Creme 50 ml/1.7oz
Time Zone Line and Wrinkle Reducing

Op de foto zie je ook de Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser, binnenkort volgt hierover, net als over alle andere producten, op Youtube een review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten